Fall Group Exercise Schedule Print Schedule

              

Fall Group Exercise Schedule

September 4th - December 16th, 2018

 

$ - Indicates Fee Based Class

Time

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

6:30AM

SPIN

(50 min)

Kimberly

8:00am

PILATES ($)

 

SPIN

(50 min)

Kimberly

8:00am

PILATES($)

 

 

 

 

8:30am

CORE

(30 min)

Elsie

SPIN

(50 min)

Sarah

CONDITIONING

CIRCUIT

(30 min)

Elsie

Conditioning Room

CORE 
(30 min)

Jennifer M

Conditioning Room

ON THE BALL

(30 min)

Jennifer M

 

 

9:00am

WAKE UP & SHAKE UP

(45 min)

Elsie

ZUMBA

(50min)

Cheryl

SPIN

(50 min)

Kelly

STRENGTH

(50 min)

Jennifer M

LIMBS  &

CARDIO

(50 min)

Jennifer M

9:15am

SPIN XPRESS

(30 min)

Melvina

 

 

10:00am

YOGA
(55 min)

Mary

 

YOGA

(55 min)

Pat

COUNTRY HEAT

(50min)

Cheryl

YOGA

(55 min)

Jennifer

HIIT

(45 min)

Melvina

 

 

12:00pm

SPIN

(45min)

Kelly

POWER PUNCH

(30min)

Kelly

 

BOOTCAMP

(30min)

Kelly

 

 

 

4:30pm

 

 

 

 

FREEDOM

FRIDAY

(45 min)

Kate

 

 

5:00pm

 

 

 

5:15pm

HIIT

(45min)

Melvina

5:15pm

SPIN
XPRESS

(30 min)

Melvina

 

5:00pm

KICKBOXING

(55min)

Matthew

5:30pm

HIIT

(45 min)

Melvina

SPIN

(45 min)

Kimberly

YOGA

(55 min)

Terry

SPIN

(45 min)

Kimberly

 

 

 

6:00pm

 

KICKBOXING

(55min)

Matthew

 

KICKBOXING

(55min)

Matthew

KICKBOXING

(55min)

Matthew

 

KICKBOXING

(55min)

Matthew

6:30pm

ZUMBA

(45 min)

Katherine

 

BOOTY CAMP

(45 min)

Maria

 

 

 

 

7:00pm

7:15pm

KICKBOXING

(55min)

Matthew

 

GROUP ACTIVE

(55 min)

Kate

7:15pm

POWERSCULPT

(55 min)

Melvina

 

GROUP ACTIVE

(55 min)

Kate

 

 

GROUP ACTIVE
(55 min)

Kate

8:00pm

 

 

 

7:00pm

CONDITIONING

(55min)

Frank

Conditioning Room

 

 

YOGA
(55 min)

Kim B